Michele Urru

Wie ben je?
Ik ben Michele Urru, ik ben 58 jaar en al bijna 30 jaar getrouwd met Nicole. Samen hebben we drie kinderen Vera, Simon en Max. We hebben twee Beagles Luna en Lexi.
In mijn dagelijks leven ben ik productiemanager bij Scheuten glas in Venlo.

Waar word je blij van?
Ik word er blij van als mensen samen iets voor elkaar krijgen. Dat werkt ook zo in mijn dagelijks werk als leidinggevende. Ik zie mezelf dan als iemand die vooral faciliteert en de mogelijkheden schept om ervoor te zorgen dat mensen samen iets voor elkaar krijgen. Met betrekking tot raadswerk zie ik dat ook zo .

Waar word je niet blij van?
Als er wordt nagedacht voor mensen zonder ze daarin te betrekken of mee te nemen. De grootste valkuil voor bestuur is, als je mensen vraagt wat er in ze omgaat en welk beeld ze hebben en je als bestuur vervolgens een besluit neemt dat diezelfde mensen niet kunnen volgen. Dat leidt altijd tot frustratie en onbegrip en uiteindelijk tot verlies van vertrouwen.

Waar kunnen we jou van kennen?
Je zou me vanwege mijn naam kennen, Michele Urru. Ik zeg altijd gekscherend, det is eine echte Ruiverse naam. Mijn vader is eind jaren 50 vanuit Italië geëmigreerd, vandaar de naam. Ich bön toch ech ein Offebeks jungske.
In mijn jonge jaren ben ik actief geweest als jeugdleider bij Jong Nederland. Ik heb rond mijn 20ste een bestuursfunctie gehad bij open jongerencentrum Piejus in Reuver.
Van 2006 tot 2012 ben ik secretaris geweest van Judoclub Reuver en heb jarenlang een van de grootste individuele sport evenementen in Reuver mee georganiseerd, het “Piet Braken Judotoernooi”.
Sinds 2010 ben ik actief in de politiek in de gemeente Beesel eerst als fractievertegenwoordiger en vanaf 2014 als raadslid. En nu sta ik als nummer 2 op de lijst van Samen Verder Beesel. Ik vind het een hele eer dat ik op de lijst van Samen Verder Beesel mag deelnemen aan de verkiezingen. Van daaruit ga ik me weer inzetten voor jou!

Ik ga voor jouw leefbaarheid in de gemeente Beesel aan de slag!