Rian Janssen lijsttrekker gemeenteraadsverkiezingen 16 maart 2022

Persbericht 2-01-2022

Rian Janssen lijsttrekker Samen Verder Beesel.

De progressieve partij Samen Verder Beesel heeft Rian Janssen unaniem benoemd als haar lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Rian voert een kandidatenlijst aan die zich kenmerkt door deskundigheid, kwaliteiten en verschillende achtergronden.

Rian Janssen en Michele Urru, hebben de afgelopen vier jaar als raadslid inhoudelijk krachtig oppositie gevoerd en Samen Verder Beesel wil verder met linkse, progressieve ambities.  

De sociale agenda, duurzaamheid, de inrichting van de ruimte met groen en wonen en ook de financiƫn van de gemeente vragen om slagkracht en daar gaat Samen Verder Beesel mee aan de slag. Het uitgangspunt daarbij is: luisteren naar wat inwoners bezighoudt, belangrijk vinden en waar men tegenaan loopt. De slogan van de verkiezingen is dan ook:

Wij gaan aan de slag voor jou!