PubQuiz voor Jong en (een beetje) Oud.

De jongerenafdeling van SVB organiseert op vrijdag 19 oktober een PubQuiz voor Jong en (een beetje) Oud in The Rockstation in Reuver.

De Quiz wordt geleid door niemand minder dan, het jongste Tweede Kamerlid dat op dit moment in de Kamer zit, Rens Raemakers (D66). Heb je een vraag aan Rens Raemakers, maar kun/wil je niet meespelen met de Quiz? Ook dan ben jij deze avond van harte welkom!

Het wordt een luchtige en laagdrempelige PubQuiz waar muziek, sport, algemene en inschattingsvragen worden afgewisseld met een aantal maatschappelijke stellingen. De Quiz zal niet langer dan een 1,5 uur duren waarna er tijd is voor een drankje en een praatje. Kortom, het wordt een gezellige avond!

Vorm nu al jouw team of wordt ingedeeld bij een van de vele teams bij binnenkomst. Inloop vanaf 20.30 uur. De Quiz start rond 21.00 uur. Entree/deelname = gratis. Be there!

Sharing = Caring!
#NIX18

Voor vragen: Roberto Figueira : roberto@samenverderbeesel.nl