Nieuw logo Samen Verder

Samen Verder bestaat inmiddels zo’n drie jaar. In deze drie jaar is Samen Verder uitgegroeid naar een krachtige lokale partij met een eigen geluid. En bij dit eigen geluid hoort ook een nieuw logo.

De drie blaadjes van het klavertje-drie vertegenwoordigen onze drie kernen: Beesel, Reuver en Offenbeek. De drie blaadjes vertegenwoordigen onze drie waarden: groen, duurzaam en sociaal. Ook de roots van Samen Verder zijn in het klavertje-drie terug te vinden: het gedachtengoed van D66, GroenLinks en PvdA. Maar bovenal is Samen Verder een partij voor álle inwoners van onze gemeente.

Het klavertje-drie staat ook voor samenwerken, verbinding en balans. De naam Samen Verder zegt het al. Een partij die samenwerken hoog in het vaandel heeft staan. Iedere politieke partij strijdt voor z’n eigen idealen en dat hoort ook zo. Maar alleen als partijen samenwerken vormen we een krachtige gemeente.