Wethouder vergeet de oppositie te informeren!

Ongelooflijk maar waar! Tijdens de raadsvergadering van 3 mei vroeg Samen Verder bij de rondvraag waarom het agendapunt: alternatieve grensovergang niet op de agenda stond. Dit was immers voor die raadsvergadering gepland. De portefeuillehouder Marcel Roelofs gaf als antwoord dat hij de overige drie fracties hierover had geïnformeerd maar vergeten was om Samen Verder te informeren.

Onbegrijpelijk, en al zeker als je bedenkt dat 3 mei de voortzetting was van de vergadering van 26 april en onze vraag ook toen al bekend was. Waarom dan niet de extra week aangrijpen om ons alsnog te informeren? Wat Samen Verder betreft is er geen enkel argument dat rechtvaardigt waarom de wethouder geen contact met ons heeft opgenomen. Het beeld van blunder en amateurisme blijft bij ons hangen.

Dit is wat ons betreft alweer een blijk van miscommunicatie van deze wethouder. Dat communiceren niet zijn sterkste punt is bleek immers ook al bij hij het agendapunt Waardevol Beesel waar hij een alternatieve waarheid presenteerde van de gesprekken met een van de partners van Waardevol Beesel. Heb je het artikel gemist, klik dan op deze link: http://samenverderbeesel.nl/?p=647.